Coaching met behulp van paarden

 

Het leven is mooi en soms gewoon niet gemakkelijk. Je kunt overspoeld worden door je gevoelens of angsten. Je kunt soms zo druk zijn met (wat je denkt) dat moet of er van je verwacht wordt, dat je jezelf even kwijtraakt. Soms weet je het gewoon even niet meer.

Dan kan het fijn zijn dat iemand even met je meeloopt, je een spiegel voorhoudt. Ik help je te onderzoeken wat er bij jou gebeurt. De antwoorden zitten in jezelf, alleen zitten ze soms wat verstopt ;-) 

We gaan samen kijken naar wat er gebeurt vanbinnen.

Wat je belemmeringen zijn. Je angsten onder ogen zien, je talenten en je diepste verlangens onderzoeken. Voelen wat er is. Groeien, verbinden, ontdekken en tot rust komen. 

Wij hebben bewust en onbewust manieren ontwikkeld om niet te laten zien wat er werkelijk in ons omgaat. Paarden hebben in de gaten of ons denken, voelen en doen op één lijn is. Zo kunnen ze je helpen om weer bij je gevoel te komen.  

Het paard kan tijdens de sessie ook fungeren als maatje, als steun. Je kunt met het paard ervaren hoe je contact maakt en grenzen aangeeft. Hoe je leiding kunt geven, kunt omgaan met bepaalde situaties. Je angsten overwinnen, en hier ook mee oefenen. Alle emoties en gevoelens zijn welkom en vaak wordt er gelukkig ook veel gelachen.

Iedere sessie is anders en wordt aangepast aan wat er op dat moment gebeurd of nodig is. 

Het is ook heel geschikt voor degene die zichzelf beter wil leren kennen. Het niet weten wat te doen en hoe. Hier mag je helemaal jezelf zijn en ontdekken wat voor jou werkt, wat je wilt en wat bij je past.

Coaching is geen therapie. Ik geef geen oplossingen, maar begeleid en help je met zoeken naar je eigen antwoorden.

Angst voor paarden is geen enkel probleem. Er moet niks.

Ik werk met verschillende methoden zoals o.a. ACT, systemisch werk, CREF, RET, oplossingsgericht coachen, kernreflectie enz. 

Het kan zijn dat er soms ook zonder paarden gewerkt wordt. De pipowagen is mijn praktijkruimte, hier kunnen we ook bij kou of regen heerlijk zitten.

Kosten coaching: 65 euro per 1-1.5 uur