Recensies

De ervaring die ik heb met de coaching van Marieke Morsink is niets anders dan geweldig te noemen. Door een moeilijke periode in mijn leven, waardoor ik persoonlijk niet goed in mijn vel zat, was mijn lieve, eigenwijze maar o zo gevoelige Tinker merrie het vertrouwen in mij kwijtgeraakt en voelde ik dat onze band steeds slechter werd. Dit terwijl ik er alles aan deed om deze band goed te krijgen/houden. Ik kwam er zelf niet meer uit en dit uitte zich in een boos, dwars paard wat o.a. echt NIET meer de trailer in wilde.

 

Naast dat ik begeleiding van Marieke heb gehad in het trailerladen (ze laadt nu weer zonder problemen) heb ik dit ook op de grond gehad. De missie was namelijk niet alleen het trailerladen, maar ook de band met mijn paard op de grond versterken. Marieke heeft mij geleerd om te dansen met mijn paard! Om te voelen, om rust te hebben, bij mijzelf te blijven, niet te streng te zijn, mijn paard te aanvaarden voor hoe ze is zodat mijn paard mij kan aanvaarden voor hoe ik ben.

Marieke is een heerlijk, warm, geduldig, open en lief mens met een fijne energie en een stralende lach. Ze heeft erg veel kennis/gevoel van/voor paarden en mensen en dat merk je in de sessies.

 

N.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Door een angst wie ik opgebouwd heb durfde ik niet meer op buitenrit te gaan. Na veel lessen van mijn instructrice in de bak had ik toch iets van ja met de paarden gaan het super alleen ik wil aan mijn eigen angst werken. En zo kwam ik bij Marieke. 

Met Marieke ben ik gaan kijken waar de angst vandaan kwam. Ik had niet alleen angst maar ook een te groot verantwoordelijkheidsgevoel tegen over mijn 2 paarden.

Marieke heeft mij geleerd om mijn paard(en) te vertrouwen rust bij mezelf te zoeken maar ook dat niet alles moet maar mag. 

En dat ook wandelen erg leuk kan zijn. Zo kan ik goed zien hoe mijn paard(en) op dingen reageren en ook hoe ik er op moet reageren. Daardoor ben ik zekerder geworden om met ze te gaan wandelen klein beginnen en steeds verder opbouwen. En wie weet over een tijdje zit ik er op en kan weer genieten!

Het was erg fijn om met Marieke te werken. Ze heeft veel rust, geduld, zekerheid en is altijd vrolijk. 

En ze weet goed hoe ze iemand op de juiste manier moet helpen. 

M. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Via via kwam ik in contact met Marieke. Een paardencoach, zou dat wel wat voor mij zijn? Ik heb eigenlijk niks met paarden…

Maar ik ben heel blij dat ik gegaan ben! Soms heb je van die momenten in je leven, dat je denkt: ik wil dit eigenlijk niet zo of ik wil dit eigenlijk anders. Marieke heeft veel verschillende methodes in huis, om elke keer weer aan een ander stukje van jezelf te kunnen werken. Het paard is een mooie spiegel. Je houdt hem niet voor de gek!

Ik heb tijdens de sessies veel aan mezelf gewerkt, dat is soms best emotioneel. Bij Marieke voelt dat heel vertrouwd. Ze is open en kan goed luisteren, maar helpt je ook goed op weg door de juiste vragen te stellen. Ze zet je aan het denken en helpt relativeren. Ik  leerde ook kleine stapjes te zetten, in plaats van alles tegelijk te willen veranderen. 

Na een coachingstraject van ongeveer een half jaar voel ik me beter in mijn vel, heb ik weer motivatie om te blijven sporten, en wil ik gewoon de beste versie van mezelf zijn! "

Dank je wel Marieke! '

Groetjes, 

E te V

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ik vond het een heel fijne afspraak.  Marieke was heel vriendelijk en ik voelde me zeker op mijn gemak.

Ondertussen was het heel gezellig en hebben we veel gelachen.

Ik heb meer inzicht in mijzelf gekregen en kwam zelf met mogelijke oplossingen. Toen we buiten begonnen met het paard, voelde ik me niet comfortabel. het paard was best groot en daardoor was ik een beetje bang.

Marieke had hier veel respect voor en als ik iets niet wilde, dan deden we dat niet. Uiteindelijk heb ik toch het paard zelfs aangeraakt, wat ik mij in het begin niet eens voor kon stellen.

Ik heb veel baat bij de coaching gehad en sta nu zekerder in mijn schoenen. Ik zou zeker een keer terug gaan indien nodig.

 

J. 16 jaar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Nadat het helemaal mis is gegaan met trailerladen ben ik via een tip bij Marieke uitgekomen. Dit bleek een gouden tip. Marieke heeft geduld en is eerlijk tegen mens en dier. Super vrolijk, open en spontaan! Ze heeft het paard vertrouwen gegeven, maar ook mijzelf. Het paard gaat nu heel netjes en vol zelfvertrouwen de trailer in (en er netjes weer ui).

Heb super veel van haar geleerd en als ik nog eens ergens tegenaan loop met mijn paard is zij de eerste die ik bel. Marieke, dankjewel! Je bent een topper.

 

Wilma uit Aalten

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Via via kende ik Marieke en op die manier bij haar terecht gekomen voor onder ander een coachingssessie. Privé liep ik door een nare ervaring uit het verleden tegen een obstakel aan. Marieke heeft mij gecoacht, we hebben opdrachten gedaan en veel gepraat. Tijdens de sessie hebben we realistische stappen kunnen zetten. Ik raad Marieke aan, ze heeft veel rust, is geduldig en heeft mij fijn gecoacht!

Puck