Voor wie

 

Voor wie is paardencoaching geschikt?

 

Coaching met paarden is geschikt volwassenen en pubers die last hebben van stress, spanning, onzekerheid, angst.

Ervaring met paarden is niet nodig. Je hoeft ook niet iets met paarden te hebben.

Als je paarden spannend vind is dat geen enkel probleem. Je hoeft niks te doen wat voor jou niet oké is.

Je wilt graag meer rust in je hoofd. Beter kunnen omgaan met je angsten, onzekerheden en gedachten. En je bent gemotiveerd om jezelf te ontdekken.

Angsten, onzekerheden en onrust horen bij het leven. Iedereen heeft hier mee te maken. En het is heel goed mogelijk om hier beter mee te leren omgaan. 

Misschien vind je dat je het eigenlijk wel alleen zou moeten kunnen.  

Of twijfel je over wat jou gaat helpen. Er is zoveel keuze.

Dat gevoel herken ik. 

Waar ik je mee kan helpen is om helder te krijgen wat er bij jou van binnen gebeurd waardoor je doet wat je doet. Welke overtuigingen en verwachtingen je hebt, die je niet (meer) helpen. Wat heb je allemaal meegekregen van je ouders/opvoeders. Hoe je met jezelf omgaat en wat er eigenlijk nodig is om jezelf te helpen. De antwoorden te vinden in jezelf, er achter te komen wat voor jou werkt en wat niet. Daardoor meer rust en balans in je leven, meer verbinding met jezelf. Beter weten wat je wilt en je eigen keuzes maken.  

Op een veilige prettige plek in de natuur, in de Achterhoek, en tussen de paarden mag je helemaal zijn en ontdekken wie jij bent.

Er is geen goed en er is geen fout.

Er is wat er is.

Klik hier voor ervaringen van mensen die je voorgingen

Twijfel je of je hier op de juiste plek bent met je probleem? Stuur mij hier een kort bericht met waar je tegenaan loopt en ik antwoord binnen een werkdag.

 

 

Tekening: Charley Mackesy